Add Car - Madeira

BENODIGDE DOCUMENTEN

Bij het ophalen van de auto moeten zowel de hoofdbestuurder als de extra bestuurders een geldig rijbewijs en geldig paspoort laten zien.

Het rijbewijs moet in leesbare Romeinse letters zijn.

Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs geschreven is in andere letters, dan de letters die gebruikt worden in het land van huur.
Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om er zeker van te zijn dat hij/zij in het bezit is van het juiste rijbewijs. Vraag de ambassade of het consulaat om advies.

Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder met genoeg limiet voor de borgsom en lokale extra’s is verplicht. De kaart (creditcard of debetkaart, afhankelijk van de bestemming/leverancier) moet voorzien zijn van de volledige naam van de bestuurder en de 16 cijfers moeten goed zichtbaar zijn. Tevens zal er om de pincode worden gevraagd

Het voucher van Flexible Autos is verplicht bij het ophalen van de huurauto.

Als u geen van de vereiste documenten kunt overleggen, de documentatie niet geldig is of als u niet genoeg geld op de creditcard heeft, kan de autoverhuurder weigeren het voertuig af te leveren, zonder enig bedrag terug te betalen, als de leverancier dit in zijn administratie vaststelt. voorwaarden.

VEREISTEN RIJBEWIJS

Rijbewijzen moeten minimaal 1 jaar in het bezit zijn.


BORG

INFORMATIE BORGSOM

De minimale borg bedraagt:

MCMR (MCMR), MDMR (MDMR), 1200.00EUR
CFMR (CFMR), EDMR (EDMR), EFMR (EFMR), IDMR (IDMR), 1300.00EUR
CDAH, EDAR (EDAR), 1500.00EUR
CDAD (CDAD), CDMR (CDMR), CWMR, EFAR (EFAR), 1900.00EUR
IFBH (IFBH), IGAH, 2500.00EUR
PVMD, 3000.00EUR
LVAE (LVAE), 4000.00EUR

BETAALMOGELIJKHEDEN

Geaccepteerde wijze van betaling:  Mastercard creditcard,  Visa creditcard

Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, American Express creditcard,  Diners Club creditcard, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Kaarten zonder reliëf, Solo,  Virtuele kaarten, Visa electron

Let op, betalingen met creditcard kunnen een pincode vereisen.

BELASTINGEN

Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.


BEDRAG EIGEN RISICO

BELEID EIGEN RISICO

De hoogte van CDW (cascoverzekering) en TP (diefstalverzekering) is (lokale belastingen niet inbegrepen):

MCMR (MCMR), MDMR (MDMR), 1200.00EUR
EDMR (EDMR), IDMR (IDMR), CFMR (CFMR), EFMR (EFMR), 1300.00EUR
CDAH, EDAR (EDAR), 1500.00EUR
IFMR, 1600.00EUR
CDMR (CDMR), CWMR, CDAD (CDAD), EFAR (EFAR), 1900.00EUR
IGAH, IFBH (IFBH), 2500.00EUR
PVMD, 3000.00EUR
LVAE (LVAE), 4000.00EURLEEFTIJDSBEPERKINGEN

DE LEEFTIJDSBEPERKINGEN ZIJN

De minimum leeftijd voor bestuurders is:

LeeftijdVoor leeftijden tussenToeslag per dagMax. toeslag per huurperiode
CDAD (CDAD), CDAH, CDMR (CDMR), CFMR (CFMR), CWMR, EDAR (EDAR),
EDMR (EDMR), EFAR (EFAR), EFMR (EFMR), IDMR (IDMR), IFBH (IFBH), IFMR,
IGAH, MCMR (MCMR), MDMR (MDMR), PVMD,
240.00EURN/A
LVAE (LVAE), 300.00EURN/A

De maximum leeftijd is
LeeftijdVoor leeftijden tussenToeslag per dagMax. toeslag per huurperiode
Alle Categorieën, 800.00EURN/A
jaar.


EXTRA BESTUURDERS

VEREISTEN EXTRA BESTUURDERS ZIJN

Alle extra bestuurders moeten voldoen aan alle huurvereisten, de hoofdbestuurder vergezellen bij het ophalen van de huurauto en het huurcontract ondertekenen.

Er geldt een toeslag voor extra bestuurders van 5 EUR meer belastingen, per dag.


RIJBEPERKINGEN

ALGEMENE BEPERKINGEN ZIJN

Bij zonder toestemming rijden met de huurauto buiten het land waar de auto gehuurd is zal de overeengekomen verzekeringsdekking ongeldig zijn.

GRENSOVERSCHRIJDIG/INTERNATIONALE ONE WAYS

Grensoverschrijding is niet toegestaan.


RESPIJTPERIODE

De leverancier stelt een respijt periode vast van 59 minuten van de aangegeven tijd in de reservering.

Wordt de huurauto ingeleverd na de geboekte inlevertijd dan wordt de klant een vooraf bepaalde toeslag doorbelast bovenop een volle huurdag.

BELANGRIJK:
De klant moet precies voldoen aan de ophaal- en inlevertijden zoals aangegeven in de boeking en op de voucher.
Ondanks dat het aantal huurdagen en de prijs zijn berekend op basis van 24 uur, zijn er enkele leveranciers die een boete of zelfs extra huurdagen in rekening brengen. Dit wordt berekend vanaf de precieze inlevertijd die in de reservering staat, zonder rekening te houden met de tijdsperiode van 24 uur.
Flexible Autos zal hiervoor geen restitutie of compensatie geven.


EXTRA''S

DE BESCHIKBARE EXTRA''S ZIJN

Neem contact op met onze customer support voor het aanvragen van extra''s.


AFLEVEREN EN OPHALEN

BESCHIKBAARHEID AFLEVEREN EN OPHALEN

De aflever- en ophaalservice is NIET beschikbaar.


SERVICE BUITEN KANTOORUREN

DE BESCHIKBAARHEID VAN BUITEN OPENINGSTIJDEN SERVICE IS

De buiten openingstijden service is op aanvraag en aan extra kosten onderhevig.


ANNULERINGEN / NO SHOW

Annuleringen zijn over het algemeen gratis tot 48 uur voor het ophalen. Als uw reservering binnen 48 uur na uw ophaaltijd wordt geannuleerd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Neem contact op met ons callcenter om eventuele kosten te bevestigen.
De boeking wordt om een aantal redenen als een '''' no show '''' beschouwd, maar niet beperkt tot: het niet ophalen van uw huurauto op de afgesproken tijd, als de hoofdbestuurder en eventuele benoemde bestuurders niet in staat zijn om de gevraagde documentatie te presenteren, het niet overleggen van een geldige rijbewijs, het niet verstrekken van een creditcard met voldoende krediet voor de aanbetaling, of niet in staat zijn om het voertuig door te rijden, alcohol of drugs. Er geldt een annuleringstoeslag van 100%, tenzij anders vermeld. Er wordt geen restitutie betaald voor auto''''s die vroegtijdig zijn teruggekeerd.


LEVERANCIER/PECHHULP ONDERWEG

INFORMATIE PECHHULP ONDERWEG

In geval van panne moeten klanten bij de auto blijven en contact opnemen met het verhuurbedrijf voor assistentie. Telefoonnummers staan in het huurcontract, graag bevestigen bij het ophalen van de huurauto.

In geval van een ongeluk, de klant moet bij het voertuig blijven, en een politie rapport invullen ten tijde van het ongeval.

In geval van diefstal van de auto of uitrusting moeten klanten contact opnemen met het verhuurkantoor en zorgen voor een politierapport.


EXTRA INFORMATIE EN KOSTEN

EXTRA SCHOONMAAKKOSTEN

De klant is verplicht om het voertuig van binnen en van buiten schoon in te leveren.

VERLENGING HUUR

Het is niet altijd mogelijk om de huur te verlengen. Als het verhuurstation ermee akkoord gaat de huur te verlengen, dan worden de kosten voor de extra huurdagen ter plaatse in rekening gebracht. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn dan de originele boekingsprijs.
Het verlengen van de huur moet rechtstreeks bij het verhuurstation aangevraagd worden.

IN GEVAL VAN VERLENGING VAN DE HUUR OP DE BESTEMMING
Indien de klant eenmaal op bestemming besluit om de huur rechtstreeks bij de lokale leverancier te verlengen, raden wij aan om voor die extra dagen de allriskverzekering van de leverancier af te sluiten. Indien de leverancier het eigen risico in rekening brengt en de klant de datum waarop de schade/diefstal heeft plaatsgevonden niet kan aantonen, verliest de “All Inclusive van Flexible Autos” zijn geldigheid.

VERTRAAGDE OF UITGEWEKEN VLUCHTEN

Reserveringen worden 59 minuten vastgehouden vanaf het moment van de gereserveerde ophaaldatum; hierna wordt de reservering gezien als no show. Als de klant na dit tijdstip komt, is het niet zeker dat er een auto beschikbaar is. Wij zullen er alles aan doen om een auto te kunnen leveren. Dit kan een andere categorie auto zijn en de prijzen kunnen anders zijn dan de originele boeking. Het doorgegeven vluchtnummer is slechts ter informatie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de leverancier te informeren in geval van vertraging.

VERKEERSBOETES

Als de klant een boete krijgt voor bijvoorbeeld te snel rijden of fout parkeren, dan wordt de klant per overtreding doorbelast.

EERDER INLEVEREN

Er is geen restitutie voor niet gebruikte huurdagen.


NIET BIJ DE HUURPRIJS INBEGREPEN

WAT IS NIET INBEGREPEN IN DE RESERVERINGSKOSTEN

Extra Kosten, Boetes, Congestieheffingen en Sancties

Lees de voorwaarden van de autohuur zorgvuldig voor het tekenen van het huurcontract.

Let op, het eigen risico van niet alle leveranciers dekt het volgende, tenzij anders aangegeven in de eigen risico pakketten: schade aan banden, wielen, wieldoppen, sloten, ruiten, spiegels, onderstel van het voertuig, ophanging, schade aan de koppeling, schade aan de lak van het exterieur. Schade en verlies opgelopen die niet voortvloeien uit algemeen gebruik.

Als er een extra optie en service is die u niet wilt, dan moet u vragen het item te verwijderen van het huurcontract voordat u deze ondertekent. Iedere extra optie en service die is geaccepteerd door de handtekening van de klant, wordt doorbelast op de creditcard en Flexible Autos kan dit bedrag later niet vergoeden.

NALATIGHEID BESTUURDER

Nalatigheid van de bestuurder en opzettelijke schade/verlies worden niet gedekt door de verzekeringen van de leverancier en zijn onderhevig aan extra kosten en administratiekosten, als de klant schuldig bevonden wordt aan handelen in strijd met de voorwaarden van de huurovereenkomst:

Het inleveren van het huurvoertuig bij een verhuurstation ander dan degene overeengekomen op de huurovereenkomst.

Het achterlaten van het voertuig.

Alle kosten die voortkomen uit onjuist gebruik en/of gebrek aan brandstof.

De leverancier is niet aansprakelijk voor gestolen spullen, vergeten of verloren in het voertuig. Het wordt aangeraden de spullen goed op te bergen.

Verlies van/schade aan de autopapieren- en/of -sleutels.

Het is niet toegestaan om de autostoelen te verwijderen.

Als de bestuurder ten tijde van het ongeluk onder invloed wordt bevonden van alcohol of drugs, en/of schuldig wordt bevonden aan het gebruik van zijn/haar mobiele telefoon.

Het besturen van het voertuig bij vermoeidheid en ziek zijn.

Verboden gebruik van het voertuig inclusief maar niet beperkt tot de volgende gevallen: duwen of slepen van een ander voertuig.

Het rijden in gebieden die niet geschikt zijn als openbare rijweg, zoals stranden, racebanen, boswegen, achterwegen, zandwegen en slecht geplaveide wegen die schade aan kunnen brengen aan het onderstel van het voertuig.

Het rijden met het voertuig in verboden gebieden, meer specifiek op luchthavenwegen en overige wegen bestemd voor luchtvaart en/of militair gebruik.

Nalatigheid wanneer de voertuigindicatoren een waarschuwing geven.

Het vervoer van goederen of dieren en in het bijzonder stoffen die gevaarlijk, brandbaar en/of giftig zijn voor het voertuig en de inzittenden.

Het vervoeren van personen of goederen waar de klanten direct of indirect geld voor krijgen.

Het voertuig gebruiken voor onwettige activiteiten, zoals roekeloos rijden, het voertuig onderverhuren, rijlessen geven of het leren van speciale rijvaardigheden.

Het vervoeren van een hoeveelheid passagiers of bagage die niet goedgekeurd is voor het bewuste voertuig.

Het manipuleren van de snelheidsmeter. Klanten moeten een defect aan de snelheidsmeter meteen melden bij de leverancier.

Het vervoeren van bagage of andere spullen op het dak van het voertuig, zelfs als een geschikt bagagerek voor het doel wordt gebruikt.

Schade aan het voertuig veroorzaakt door het zichtbaar achterlaten van spullen in de auto.

Het vervuilen van de binnenkant van het voertuig buiten wat verwacht kan worden van redelijk en voorzichtig gebruik.

Rijden in strijd met de verkeersregels.

Het voertuig wordt gereden door een persoon die daartoe niet bevoegd is volgens de overeenkomst als klant en/of extra bestuurder.

Het voertuig blijven gebruiken nadat de huurperiode geëindigd is.


DISCLAIMER

AANPASSINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN

De voorwaarden op het huurvoucher worden regelmatig herzien.